Materialen & Productie

Materialen en productie

Alle Thai Moonz producten zijn gemaakt van dezelfde materialen. Zo is de bekleding gemaakt van 100% katoen en is de vulling van de kussens 100% kapok. Kapok is een zachte katoenachtige vezel afkomstig van de vrucht van de kapokboom en wordt ook wel bomendons genoemd. Het is een volledig natuurlijke, hypo-allergene vezel en een populair vulmateriaal door zijn vocht opnemende, sneldrogende en goed ademende eigenschappen.

Al het kapok wordt handmatig geplukt in Thailand en verwerkt in de Moon Kwan kussens. Vervolgens worden alle kussens met de hand gevuld en gestikt. Er wordt speciaal aandacht gegeven aan de mate waarin een kussen gevuld is. Zo hoort een Moon Kwan royaal gevuld te zijn, waardoor het een goede, stevige en toch zachte ondersteuning voor het lichaam biedt en niet inzakt wanneer deze gebruikt wordt om bijvoorbeeld tv te kijken.

Om te zorgen voor kwalitatief goede kussens, worden al onze Moon Kwan kussens handmatig met een dubbel stiksel (zie foto) afgewerkt. Dit is een belangrijk kenmerk waarop verschillende kwaliteiten Moon Kwan kussens van elkaar onderscheiden kunnen worden. Een groot deel van de Moon Kwan kussens op de markt wordt met enkele stiksels opgeleverd, waardoor zulke kussens minder duurzaam zijn.

                         

Naast de kwaliteit van onze Moon Kwan kussens, zijn wij de eerste webshop die Moon Kwan kussens met 4 matjes (zie foto) aanbiedt. Deze 4-mats kussens zijn voor ons op maat gemaakt en zijn voor personen rond de 1,85 of langer ideaal. Ook zijn onze rolmatten met een lengte van 2 meter extra lang zodat iedereen ontspannen kan genieten met de Thai Moonz kussens.

Wij wensen je veel shop plezier toe! We staan natuurlijk altijd klaar om je verder te helpen indien je nog vragen hebt. Stuur dan een email naar onze klantenservice op [email protected]