Over ons

Thai Moonz is ontstaan uit onze passie voor reizen, cultuur en ondernemen.

Reizen is een belangrijk aspect in ons leven en brengt ons steeds in contact met verschillende mensen en culturen. In Thailand kwamen wij in aanraking met lokale rijstboeren die, om hun inkomen aan te vullen, deze traditionele kussens produceren in de tijd tussen de oogsten in. Deze kussens, hier moon kwans genoemd, worden al sinds oudsher in Thailand gebruikt door de lokale bevolking. Iedereen die in Thailand op vakantie is geweest kent deze kussens wel of heeft erop gelegen. Door een stukje van deze Thaise manier van ontspannen naar Nederland te brengen, combineren wij onze liefde voor ondernemen met het uitdragen en delen van de rijke Thaise cultuur.

Inmiddels wonen wij met veel plezier 2½ jaar in Thailand en ervaren wij deze warme, rijke en vriendelijke cultuur dagelijks. Met Thai Moonz hopen wij zo een stukje Thailand met u te kunnen delen. Dit doen wij door ons volledig te richten op kwalitatieve en originele Thaise producten die uw huis kleur geven en verrijken. Met Thai Moonz haalt u heel gemakkelijk een prachtig stukje Thaise cultuur in huis.

Wij onderscheiden ons op de volgende punten:

  • Al onze kussens zijn dubbel gestikt, om zo de kwaliteit en duurzaamheid van de kussens te waarborgen.
  • Het vulmateriaal bestaat uit 100% pure en zuivere kapok, een natuurlijke katoenachtige vezel afkomstig van de kapok boom.
  • Alle kussens zijn volledig met de hand gewoven, gevuld en gestikt.
  • Wij zijn de enige aanbieder van de moon kwan 4 mat voor langere personen!

Wij hopen dat u net als wij, veel plezier heeft van uw Thai Moonz kussens. Mocht u nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op via [email protected]

Geert en Rudi